Als ik schrijf dan praat ik

Als ik ga zitten om te schrijven, laat ik eigenlijk mijn onderbewuste aan het woord. Ik voel dat er ‘iets’ in mij met me wil praten, maar met denken kom ik er niet. Met stilzijn kom ik al een heel eind, dan openbaren zich gevoelens en emoties die dieper gaan dan mijn bewuste gedachten. Het is dan de kunst om dat vast te blijven houden, want gedachten kunnen vluchtig zijn en in raptempo het proces overnemen.

Waarom je leven opdelen in fases van 7 jaar?

Voor Het Boek Met Jouw Verhaal deel je je leven op in fases van 7 jaar. Je zou het misschien niet zeggen, maar het getal 7 is al eeuwenlang het meest symbolische getal in de reeks tot 10. In alle grote wereldreligies is het bijvoorbeeld een heilig getal en ook in alle numerieke systemen uit de oudheid komt 7 vaak terug.

Ken je verhaal!

Het hele idee van Het Boek Met Jouw Verhaal ontstond bij mij toen ik teksten schreef voor een bedrijf in visual storytelling. Om goede teksten te schrijven, dompelde ik me helemaal onder in de theorie achter storytelling en het nut van verhalen vertellen an sich. En daar leerde ik veel van!

Het Boek Met Jouw Verhaal

Menu

Het Boek Met Jouw Verhaal
Het Boek Met Jouw Verhaal